Vengeance – Joko invoca Dio e muori (1968) Online Subtitrat


Regia: Antonio Margheriti
Actori: Richard Harrison, Claudio Camaso, Werner Pochath
An: 1968
Gen: Western
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Vengeance – Joko invoca Dio e muori

Un om îi urmărește pe cei cinci procurori care l-au ucis pe fratele său, tot timpul fiind umblat de un detectiv misterios de Pinkerton.

Vengeance online subtitrat este regizată de horror-maestrul italian Antonio Margheriti și dovedește că poate și să conducă un bun occidental.

Eroul este un personaj asemănător Django numit Rocco. Richard Harrison face o treabă bună în acest rol. Showdown-urile dintre Rocco și bărbații pe care el încearcă să-i ucidă sunt suspensive; distractive și foarte bine făcute; mai ales duelul de sticlă de bere cu personajul numit “Kid” (pe care trebuia să-l văd de câteva ori pentru a afla cum ” Kid “a fost înșelarea).

În cele din urmă; Claudio Camaso este principalul ticălos “Mendoza” care fură spectacolul. Mendoza este un personaj minunat; care este un fel de cruce între personajul lui Malcolm McDowell din “A Clockwork Orange” și un personaj negativ pe care l-ați vedea în seria de televiziune Batman din anii 1960. Trebuie să-ți placă! Este vestul american; deoarece se poate întâmpla doar în Italia; și este o bucurie de privit. Muzica este de asemenea minunată.

Joko invoca Dio e muori online subtitrat este foarte recomandat oricui înțelege și apreciază occidentalii italieni.