Urzeala tronurilor – Game of Thrones (2017) SERIAL Online Subtitrat


Regia: David Benioff, D.B. Weiss
Actori: Isaac Hempstead Wright, Charles Dance, Mark Addy, Sean Bean, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington
Anul: 2011
Gen: Seriale Online, Fantezie, Drama, Aventura
Durata: 56 minute
IMDB: 9.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Urzeala tronurilor – Game of Thrones SEZONUL 7 Online:


S07E01:


S07E02:

S07E03:

S07E04:

S07E05:

S07E06:

S07E07:
Urzeala tronurilor – Game of Thrones SEZOANELE 1-2 Online:

http://300mbmovies4u.net/game-of-thrones-s01-s02/

Urzeala tronurilor – Game of Thrones SEZOANELE 3-4 Online:

http://300mbmovies4u.net/game-of-thrones-s03-s04/

Urzeala tronurilor – Game of Thrones SEZOANELE 5-6 Online:

http://300mbmovies4u.net/game-of-thrones-s05-s06/


Sinopsis Urzeala tronurilor – Game of Thrones

Într-un tărâm în care verile durează decenii, iar iernile vieți, belelele pândesc la tot pasul. Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica, al cărui scop e controlul absolut asupra celor Șapte Regate din Westeros. În timp ce trădările, poftele carnale, intrigile și forțele supranaturale zguduie cele patru colțuri ale regatelor, sângeroasa luptă pentru tronul de fier va avea consecințe neprevăzute.

Verile durează decenii. Iernile pot dura o viață. Și lupta pentru Tronul de Fier a început. Se va întinde din Sud, unde căldura provoacă comploturi, pofte și intrigi; către sălbaticele tărâmuri estice; și până în Nordul înghețat, unde un zid de gheață de 400 m protejează Regatul de forțele întunecate de dincolo.

Un nou serial dramatic original HBO inspirat de seria de romane epice de mare succes scrisă de George R.R. Martin, “A Song of Ice and Fire”.


Sezonul 8 din Urzeala tronurilor – Game of Thrones

Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister în serialul Game of Thrones, şi-a mărturisit, într-un interviu cu Esquire, frica pe care o resimte personajul său de a nu fi transformat într-un zombie, odată ce părăseşte teritoriul încă sigur al The King’s Landing.

„Ştiţi, unele dintre personajele principale vor fi transformate. Vor fi câţiva protagonişti care vor umbla pe aici cu ochii aceia albaştri pătrunzători. Şi, Doamne, sper să nu fiu şi eu printre ei. Asta ar însemna trei ore de machiaj dimineaţa. Ştiu că dacă David Benioff şi Dan Weiss vor citi asta vor spune – Ba da, vei fi!”, a declarat actorul, citat de publicaţia Mashable.

Ultima dată l-am văzut pe Jaime Lannister, „ucigaşul de rege” devenit „trădătorul de regină”, călare, călătorind probabil către nord. Pentru prima dată în viaţă, Jaime o abandonează pe Cersei, la finalul sezonului 7. Scopul lui Jaime este de a se alătura luptei împotriva Umblătorilor Albi şi a o avertiza pe Daenerys că planul reginei de pe Tronul de Fier este de a-şi încălca promisiunea şi a nu interveni pe frontul îngheţat din Nord. Ba mai mult, că pregăteşte o armată de mercenari cu care să atace.

Acest act de rebeliune şi curaj îl va pune în linia întâi a luptei contra Regelui Nopţii şi a armatei lui de morţi-vii, care a trecut de Zid şi mărşăluieşte către Winterfell, survolaţi de un dragon cu suflare de gheaţă.