Totul pentru o femeie – Along Came Jones (1945) Online Subtitrat


Regia: Stuart Heisler
Actori: Gary Cooper, Loretta Young, William Demarest
An: 1945
Gen: Comedie, Romantice, Western
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Totul pentru o femeie – Along Came Jones (1945)

O trampă de șa de bună natură care călătorește cu prietenul său, se confundă cu un răufăcător nemilos, cu un preț pe cap.

Poor Melody Jones, un suflet simplu, un cowboy bun care nu și-a dezvoltat cu adevărat priceperea cu arme de foc, se confundă cu notorul badminton occidental Monty Jarrad. Aceeași construcție generală, aceleași inițiale și ambele sunt cunoscute pentru a se agăța de jur împrejur cu un cronometru vechi. O rețetă pentru probleme?

Pentru Melody din Totul pentru o femeie online subtitrat da; dar pentru spectator este o reteta pentru unul dintre cele mai bune western-uri comice realizate vreodata. Gary Cooper; care a produs și a jucat în acest film; pare să aibă un vechi timp vechi; falsificând toți eroii occidentali pe care oamenii le-a plăcut de ani de zile.

Sunt destul de puține tipuri occidentale de stoc. Loretta Young din Along Came Jones online subtitrat este prietena ucigașului; un tip Calamity Jane; care este destul de precis cu o pușcă din fericire. William Demarest este bătrânul cronometru; ar fi putut avea o carieră minunată care ar fi portretizat pe cei care au rămas în vest. Și Dan Duryea este în regulă ca adevăratul Monty Jarrad care se întoarce în orașul său natal pentru a obține pradă pe care o are acolo.

Cooper; pe măsură ce Melody ajunge într-o fixare după alta într-un ritm aproape amețitor. Confruntarea finală cu Dan Duryea trebuie să fi influențat John Ford când a făcut The Man Who Shot Liberty Valance. Deși aceasta este o comedie și filmul lui Ford a fost serios mortal; spectacolul dintre Cooper și Duryea este destul de grav.