The 15:17 to Paris (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Judy Greer, Jenna Fischer, Bryce Gheisar, Robert Pralgo
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Istorice, Thriller
IMDB: 5.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The 15:17 to Paris

Vă mai amintiți cazul celor trei militari americani care au contracarat un atac terorist într-un tren ce se îndrepta spre Paris, în 2015? Clint Eastwood a făcut un thriller filme online 218 The 15:17 to Paris despre caz. Cu cei trei americani jucându-și propriile roluri. Un carnagiu a fost evitat într-un tren care asigura o legătură între Amsterdam şi Paris. După ce trei militari americani au imobilizat un bărbat puternic înarmat care a deschis focul. Intr-un atac aparent terorist, la opt luni de la atentatele din capitala Franţei.

Doi dintre militari au fost răniţi, unul de un glonţ, celălalt cu o armă albă. Americanii l-ar fi reperat după ce l-au auzit reîncărcând arma. Potrivit primelor elemente ale anchetei. Suspectul avea asupra sa o puşcă de asalt de tip Kalaşnikov, un pistol automat, nouă încărcătoare şi un cutter,

Mulți au speculat că titlul The 15:17 to Paris online subtitrat va intra în sezonul Oscar din acest an, dar acest lucru nu este încă determinat. Warner Bros. a lansat un premiu umed de la American Sniper la AFI pe 11 noiembrie 2014, înainte de lansarea sa limitată de Crăciun.

Filme online 218 The 15:17 to Paris s-a extins în timpul weekendului MLK 2015 și a reușit să obțină cea mai mare deschidere și cel mai bun film de filmare din toate timpurile cu 107,2 milioane dolari. 350 milioane dolari pe piața internă și 547,7 milioane de dolari în întreaga lume. American Sniper a primit șase nominalizări la Oscar, inclusiv cea mai bună imagine. Si a câștigat în categoria de editare a sunetului. Încă TBD dacă vom vedea o tăiere a lui 15:17 la Paris în câteva săptămâni la AFI. Data de lansare a filmului vine cu o lună înainte de Oscar și 16 zile după nominalizările la Oscar anul viitor.