Stranger Things (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Matt Duffer, Ross Duffer
Actori: Winona Ryder, Natalia Dyer, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, David Harbour, Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Millie Brown
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Stranger Things SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01


S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

Stranger Things SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09


Sinopsis Stranger Things

Stranger Things online subtitrat este este o mini-serie de 8 episoade, gandita ca un omagiu adus filmelor cult din anii ’80, de genul E.T., sau ecranizari dupa romanele lui Stephen King, fiind totodata si o poveste despre maturizare.

Actiunea acestui serial supranatural are loc in Indiana anilor ’80, si se concentreaza pe Joyce (Winona Ryder), mama unui copil disparut in conditii suspicioase, care incepe propria investigatie legata de disparitie. Investigatia duce la dezvaluirea unor mistere privind experimente guvernamentale top-secrete, dar si forte supranaturale terifiante.

Cu cinci ani în urmă J.J. Abrams readucea sfârşitul anilor ’70 pe marile ecrane cu Super 8, un omagiu plin de probleme la filmele de început ale lui Steven Spielberg. A fost nevoie să aşteptăm 2016 şi un proiect Netflix pentru a ne reîntoarce în atmosfera fascinantă a unor filme precum E.T., dar cu un twist a la John Carpenter: Stranger Things are cam tot ce ţi-ai dori de la un serial, de la o poveste captivantă la personaje ataşante şi mister consistent.

Acţiunea are loc în anul 1983 în statul american Indiana, când, după o zi petrecută jucând Dungeons and Dragons la cel mai bun prieten al său, micul Will Byers dispare ca prin minune în drum spre casă, după întâlnirea unei creaturi bizare. Mama lui, Joyce (Winona Ryder într-o convingătoare revenire la actorie), insistă ca secţia locală de poliţie să se concentreze exclusiv pe dispariţia fiului ei, iar şeriful Jim Hopper (David Harbour) va ajunge să-i dea ascultare când tot mai multe evenimente supranaturale au loc în mica suburbie.

Review Stranger Things

Apariţia unei adolescente (Millie Bobby Brown) cu părul tuns foarte scurt şi îmbrăcate într-un halat de spital adânceşte misterul; aruncându-i pe prietenii lui Will, Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo); şi Lucas (Caleb McLaughlin) într-o extraordinară aventură, cea din E.T, doar că de această dată vizitatorul nu este atât de prietenos.

Primit cu entuziasm de critici şi lăudat şi de specialiştii genului fantasy/horror precum Guillermo del Toro şi Stephen King; Stranger Things are toate atuurile pentru a te face să-i urmăreşti, unul după altul, cele opt episoade. Serialul creat de fraţii Duffer (cunoscuţi până acum doar pentru horror-ul Hidden, care nu a ajuns şi pe ecranele noastre, şi pentru scrierea scenariului unora dintre episoadele serialului Wayward Pines); se poate lăuda cu personaje convingătoare, ritm susţinut, atmosferă cât cuprinde, excelând simultan la mai toate categoriile pentru care se oferă premii, inclusiv efecte speciale şi coloană sonoră.

Fără a fi original, Stranger Things combină totuşi cele mai puternice elemente ale regizorilor deja citaţi; reuşind un tot unitar care stă cât se poate de bine pe propriile picioare. Cu familii destrămate, agenţii naţionale gata de orice pentru a obţine un avantaj în teribila confruntare a răbdării care a fost Războiul Rece, mici eroi ce se maturizează în lupta cu o prezenţă malefică, umană sau supranaturală, dar şi o extraordinară încredere între amici, Stranger Things este o odă adusă prieteniei şi inocenţei, ritmată de eficiente elemente horror.