Nelegiuiții Vestului Sălbatic – American Outlaws (2001) Online Subtitrat


Regia: Les Mayfield
Actori: Colin Farrell, Scott Caan, Ali Larter
An: 2001
Gen: Actiune, Western
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis Nelegiuiții Vestului Sălbatic – American Outlaws

Nelegiuitii Vestului Salbatic este povestea unuia dintre cei mai populari banditi ai Vestului Salbatic: Jesse James, eroul fermierilor, cel care a gasit razbunarea ideala fata de un proprietar de cai ferate care ii fortase pe oameni sa-si vanda pamanturile.

Jesse James (Colin Farrell) in American Outlaws online subtitrat este un tanar soldat care se intoarce acasa la sfarsitul Razboiului Civil; unde spera ca isi va putea relua vechea viata de fermier. Dar acasa descopera ca fermierii sunt constransi sa-si vanda pamanturile pe nimic unui proprietar de cai ferate; Rains (Harris Yulin); care se foloseste de serviciile unui asa-zis detectiv pentru a-i intimida pe cei care i se impotrivesc. Revoltat de metodele si rapacitatea lui Rains; Jesse James hotaraste nu numai sa nu-si vanda pamantul; ci si sa il loveasca pe Rains acolo unde il doare mai tare: la buzunare.

Impreuna cu cativa prieteni alaturi de care luptase si in razboi; Jesse formeaza o banda cu care incepe sa jefuiasca bancile in care Raines din Nelegiuiții Vestului Sălbatic online subtitrat, tinea banii de salarii sau sa saboteze lucrarile la sina ferata – indeletniciri in care experienta razboiului isi spune cuvantul… Popularitatea lui Jesse James si a oamenilor sai creste vertiginos; mai ales ca baietii isi fac obiceiul sa imparta prazile cu fermierii pagubiti. Din pacate; o data cu aceasta popularitate creste si pretul pus pe capul lor…