Necruțătorul – Unforgiven (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman
Anul: 1992
Gen: Drama, Western
Durata: 131 minute
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Necruțătorul – Unforgiven

În orașul “Big Whisky” trăiesc oameni obișnuiți care încearcă să ducă o viață normală. Cowboy-ii încercă și ei să-și câștige existența.

Șeriful “Little Bill” din Necruțătorul online subtitrat, menține ordinea folosind violența atunci când este nevoie. Prostituatele din oraș se descurcă și ele cum pot. Însă la un moment dat una dintre ele este ucisă de câțiva cowboy. Nemulțumite de dreptatea făcută de șerif, prostituatele oferă recompensă pentru prinderea criminalilor. Această recompensă îl atrage pe tânărul pistolar “The Schofield Kid”, precum și pe bătrânul ucigaș William Munny. Inițial acesta renunțase la “meserie” de dragul soției sale, dedicându-se familiei și mai ales celor doi copii ai săi. Când soția sa îl părăsește, viața la fermă devine tot mai grea și de nesuportat.

Cu acest film Unforgiven online subtitrat; Clint a readus in actualitate genu western ; este genial mai ales pentru iubtorii acestui gen de film.În oraşul Big Whisky toţi locuitorii încearcă să ducă o viaţa liniştită. Cowboy-ii încearcă să-şi câştige existenţa; şeriful „Little Bill” îşi construieşte o casă; ţinând o ordine exemplară dar extrem de personala; nerefuzand sa se impuna prin cruzime si violenta iar prostituatele trăiesc de pe o zi pe alta. Dar când doi cowboy o desfigureaza pe una dintre acestea folosindu-se de un cutit; nemulţumite de dreptatea şerifului Bill; ele pun o recompensă pe capul celor doi.

William “Bill” Munny este un fost asasin; acum retras; care trăieşte alături de soţia sa cultivând pământul şi crescându-şi cei doi copii în linişte. Dar dupa moartea soţiei lui viaţa la fermă devine tot mai grea. Astfel; auzind de recompensă; îşi cheamă fostul partener; pe Ned; şi amândoi pornesc călare pentru a ucide încă o dată.