Mindhunter (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Joe Penhall
Actori: Jonathan Groff, Holt McCallany, Hannah Gross
An: 201
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Thriller
IMDB: 9.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Mindhunter SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:


S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Mindhunter

Dacă ţi-a plăcut Zodiac, excelentul film din 2007 despre unul dintre cele mai cunoscute cazuri nerezolvate din istoria SUA, atunci chiar trebuie să vezi Mindhunter. David Fincher se întoarce la un stil similar pentru a spune povestea celor doi agenţi FBI care au început să intervieveze criminali în serie deja prinşi pentru a crea o procedură de identificare a noi făptaşi. Intens, extrem de bine jucat, scris şi regizat, serialul are toate şansele să-ţi menţină atenţia trează pe durata celor zece episoade. Noi recunoaştem deschis: le-am văzut pe toate într-o singură noapte!

Suntem în anul 1977 şi îl urmărim pe agentul FBI Holden Ford (Jonathan Groff) negociind eliberarea unor ostatici ţinuţi captivi de un infractor cu probleme mintale. Când acesta îşi spulberă creştetul capului cu un glonte, forţele de ordine răsuflă uşurate: niciun civil nu a fost rănit. Dar pentru Ford misiunea este un eşec, pentru că ea s-ar fi putut termina fără niciun deces. Tot mai preocupat de resorturile dezechilibrului mintal care poate împinge pe cineva spre acţiuni extreme, Ford ajunge să facă echipă cu un coleg, Bill Tench (Holt McCallany), şi să intervieveze ucigaşii în serie din închisorile americane pentru a vedea ce anume i-a determinat să ia atâtea vieţi omeneşti. Întrebarea de un milion de puncte este: dacă ştim cum gândesc, oare îi putem opri înainte de a ucide?

Serialul este bazat pe cartea “Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit” şi se inspiră în mare parte din realitate, dar faptul că cei doi protagonişti din serial au nume fictive ne face să ne întrebăm cât adevăr şi câtă ficţiune este în serialul Netflix.