Hidden Figures (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Theodore Melfi
Actori: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner, Janelle Monáe, Kirsten Dunst
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis Hidden Figures

La inceputul anilor 1960, in timp ce Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica rivalizeaza pentru a trimite primul om in orbita in jurul Pamantului, Katherine Goble si Mary Jacks fac parte dintr-o echipa formata din femei de culoare, angajate de NASA in laboratoarele din Virginia. Sub supravegherea lui Dorothy Vaughn, aceste muncitoare efectueaza operatii matematice destinate inginerilor albi cu care nu au contact. Katherine este recrutata de Special task Group pentru a calcula traiectoria unui zbor din cadrul programului Mercury la care participa astronautul John Glenn.

Drama ce are la bază cartea lui Margot Lee Shetterly, Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race, este despre nave şi astronauţi la fel de mult pe cât este despre ambiţie, emoţie şi distribuţia nediscriminatorie a inteligenţei.

Povestea se învârte în jurul a trei femei afro-americane genial de numele Katherine Johnson, Dorothy Vaughan. Si Mary Jackson își trăiesc viața lor care lucrează la NASA printre un personal aproape toate alb. În ciuda segregare circulă încă în acel moment, fiecare dintre ele s-au dovedit că. Indiferent de ce culoare au fost, este intelectul si vointa pe care le-a primit prin fiecare obstacol al zilei și, de asemenea lor a ajutat face istorie pentru astronautul John Glenn sa fie primul astronaut american orbita complet Pământului.

Cu un echilibru interesant de spirit și de teatru, am găsit încercările sale de a fi principalul obiectiv. Din moment ce filmul a fost bazat pe evenimente reale. Mi-am simtit ca un minunat tie-in pentru 2014 drama “Selma”. Din moment ce prea se învârte în jurul unui moment în care oamenii au mărșăluit pentru a răspândi cuvântul de a pune capăt segregării.


Trailer Hidden Figures