Charleston (2017) Film Romanesc Online


Regia: Andrei Cretulescu
Actori: Șerban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Gabriela Popescu, Dorian Boguta
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama, Romanesti
IMDB: 6.9


Premiera in Romania 08.06.2018! Trailer!


Review Charleston (2017)

La câteva săptămâni după moartea soției sale, Ioana, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru are parte de un “cadou” cel puțin bizar: vizita mai tânărului Sebastian, care pretinde că a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni… mai mult sau mai puțin. Charleston film romanesc online este povestea dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, “format” din doi bărbați și femeia pe care au pierdut-o amândoi.

Şerban Pavlu din Charleston film romanesc onlineîl interpretează pe Alexandru; un bărbat care îşi îneacă în alcool şi violenţă durerea provocată de moartea recentă a soţiei; Ioana (Ana Ularu); într-un accident de maşină. Solitar şi taciturn; Alexandru îşi petrece timpul printre sticlele goale de vin în apartamentul în care prezenţa Ioanei este în continuare puternică şi pare hotărât să nu mai revină printre apropiaţi.

Până într-o seară când este vizitat de un bărbat mai tânăr; Sebastian (Radu Iacoban); care îi spune că a fost iubitul Ioanei în ultimele ei cinci luni de viaţă. Şocanta dezvăluire este punctul de început al unei interesante; volatile relaţii; dar şi un mijloc de a explora două psihologii diferite şi modul cum fac ele faţă unei traume.

Mai mult decât onorantă; selecţia la Locarno a lui Charleston mai mult îi strică decât îi ajută; pentru că îi aplică discutabila etichetă de film “de festival”. Charleston nu este obligatoriu un film de festival şi în niciun caz nu este un film românesc de festival; cu subiectele sale favorite adesea sumbre şi bântuitoare. Charleston explorează altfel de sentimente; altfel de tipologii şi un alt Bucureşti decât cele arătate în alte filme din România şi; cu o provocare inspirată; chiar ar putea dezarma publicul nostru.