Bury My Heart at Wounded Knee (2007) Online Subtitrat


Titlu Romania: Masacrul de la Wounded Knee
Regia: Yves Simoneau
Actori: Aidan Quinn, Adam Beach, August Schellenberg
An: 2007
Gen: Drama, Istorice, Western
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis Bury My Heart at Wounded Knee

Inspirat din bestseller-ul lui Dee Brown, Masacrul de la Wounded Knee, începe cu momentele de triumf a celor din tribul Sioux, asupra Generalului Custer de la Little Big Horn.

Actiunea din Masacrul de la Wounded Knee online subtitrat este centrata pe lupta celor trei personaje principale: Charles Eastman (Adam Beach, “Flags of Our Fathers”), un tanar doctor cu studii la Dartmouth, care apartine tribului Sioux; Sitting Bull (August Schellenberg, “The new world”), mandrul sef din Lakota, care refuza sa se supuna politicii guvernului American si senatorul Henry Dawes (Aidan Quinn, “Empire Falls”), unul dintre cei responsabili de politica dusa de guvern în ceea ce priveste situatia indienilor.

În timp ce Eastman si profesoara Elaine Goodale (Anna Paquin) fac eforturi ca cei din rezervatie sa aiba o viata mai buna; senatorul Dawes încearca sa îl convinga pe presedintele Grand sa adopte o atitudine mai blanda fata de acei oameni.

Epic la baza; Bury My Heart at Wounded Knee online subtitrat este un classic western plin de emotie.

Ne-am intrebat vreodata de ce America reprezinta tara tuturor posibilitatilor in materie de imoralitate si teritoriul cu cel mai inalt grad de cruzime; violenta; libertinaj; orgoliu; zeflemism; coruptie si fals umanism ? Raspunsul e ca detin un taram furat prin crima si sange; iar blestemul celor care au fost nedreptatiti in istorie isi arata din plin efectul. America era Pamantul Indienilor !