A Family Man (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Williams
Actori: Alison Brie, Gerard Butler, Alfred Molina
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru SubtitrareSinopsis A Family Man

În primul rând, am fost surprins pozitiv de Butler în acest rol, el se confruntă cu un personaj strălucit, care se dovedește a fi mult mai mult decât apare în prima jumătate de oră a filmului – o să-l urați profund dacă ar fi fost Animal ar fi un hornet, aș vrea să fiu stropit – dar asta e doar suprafața pentru tipul ăsta, pe care îl vedem în multe lumini diferite în întreaga poveste.

Filmul este o plimbare între râs și strigăte, înclinându-se puțin peste strigăte, pe măsură ce unele scene au o greutate emoțională puternică – au țesuturi cu tine, te vor purta în călătoria prin care personajul principal Dane (Butler) -valuează viața și alegerile sale, pe măsură ce se descurcă cu o criză de familie. Este un format vechi, dar bine interpretat și fotografia este frumos artizanală.

În general, dacă ești un fraier pentru povestiri emoționale cu un moral, acesta este un film pe care probabil că vrei să-l vezi că are un ritm diferit, cu mult mai rapid decât să înceapă, poate puțin prea rapid când vine vorba de dialoguri, dar a făcut Simt cu contrastul puternic pe care cred că voiau să o dea povestei când începe adevărata călătorie a lui Dane. Mi-a plăcut profund, este un ;; Pot spune fără a da spoilere, cu puncte de 10 STAR pentru Moll, care este, ca vreodată, sublim, precum și pentru tânărul Max Jenkins, care prezintă talent și profunzime incredibile pentru vârsta lui.


Trailer The Headhunter’s Calling – A Family Man